rackarunge

Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av Emmelie Larsson - 13 augusti 2014 08:38

I måndags så försökte jag fota hundarna med stora kameran ute på tomten. Var lite sisådär att försöka fota den där lilla vilda valpen ;). Men lite kort vart det, kolla nedan.

I måndags vart det även ännu mer uppenbart att hundarna tyr sig mer till varandra. Hyzz tycker ju att Olga är hel cool. Hon tycker väl han duger ibland men inte hela tiden ;).
Men i måndags låg de närmre varandra hela tiden och busade mer och mer med varandra. Jag blir rörd. Bästa lilla storasyster Olga, hon är helt fantastisk! <3

Igår åkte vi först en minitripp till Ica och handlade, han muttrade ett tag i bilen men tycker han tystnar snabbare för varje gång. Sen åkte vi till brorsans tomt och fikade med Ewe på gräsmattan en timma minst. Mysigt. Hundarna utforskade gräset sen somnade de båda två i skuggan. Kolla bilden nedan, så söta! :)

Vi hann vara hemma två timmar så hundarna fortsatte att sova så skrev jag inlägg åt ZooZoo som jag även bloggar åt :).

17:15 hade vi tid på trasken för Olga och hon kämpar på. Igår fick hon springa lite mer och nu ska hon få kämpa på och ta i mera. Känns fräsch ändå. Hon kan verkligen ha up and downs perioder för kroppen. Kan vara stor skillnad på bara någon vecka.

Hyzz terrade runt trasken och på golvet med olika leksaker. Smått Sjövild ;). Köpte även med mig nötnacke till Olga samt kalkonhalsar till Hyzz. De minsta vi hittade haha. Olga fick sin minsta nötnacke i bilen och Hyzz fick en liten bit också som lossnat ifrån en större. Så gott sa båda! Rätt trötta hundar när vi väl kom hem.

Träning med Hyzz då, jo vi kör namnträning ett par pass om dagen sen testar man ju ropa när man är ute hela tiden. Vi har introducerat klickern ett par pass nu så snart kan vi kolla om han förstår innebörden utav klickern. Vi har även testat sitt några ggr på skoj och han är snabb. Inget kommando utan bara visa honom till sitt :). Sen "off" träning, ha en godisbit i handen och vänta ut tills han låter handen vara - då får han godis. Mer än så gör vi inte just nu, och detta är små små pass till och från. Annars leker vi mycket, ute på tomten och upptäcker, försöker åka lite bil och se nya saker mm.

Ska bli så kul att se vad det blir av denna kille! :)

Mitt hjärta slår för dig! <3

Kärlek! <3

Rehabilitering

Min gullis

Första "selfie" bilden på alla tre tillsammans haha!

Presentation


En blogg om rottweilerbruden Olga född 120820 samt vår nya pojke Hyzz, en Australian Kelpie född 140614.

Följ vår vardag och våra äventyr i text och bilder :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards