rackarunge

Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Emmelie Larsson - 17 augusti 2014 08:04

Idag blir Hyzz och hans syskon 9v. Det är totalt 8 i hans kull, 4 tikar och 4 hanar. Så fina allesammans och utav de jag sett utav dem och hört så är det en rätt jämn kull både utseende och mentalt. Ska bli kul att se vad det blir av utav alla valparna under åren ;). Hyzz har ett jäkla humör ibland, men de gånger han visat sin "fulaste" sida har varit när han är lite väl trött för sitt bästa haha. Och humöret visar sig då när jag eller någon hållit honom för att bli lugn. Han hoppas att jag ska släppa ner honom när han fått sina utbrott men icke - inte rädd för den där pirayan! Haha!

Han lugnar sig snabbt ändå och så fort han e lugn och avslappnad får han beröm och sen gå ner igen. Tufft att vara liten. Annars är han rätt coool och en sprallig kille. Han älskar att jaga ens ben och byxben när man går. Attackerar dessa ben ordentligt och låter som en liten motor ;).

I fredags tog vi det lugnt hela dagen efter vi lekt med Hyzz syster. Vi var hemma och sov en hel del (mest hundarna) och annars busade vi inne eller ute. På kvällen tog vi en kort tur i sandtaget så fick hundarna nosa runt bäst de ville. Hur KUL som helst sa Hyzz som grävde och ålade sig längs marken ;). Gjorde kullerbyttor och härjade runt. Mysig kväll.

Lördag tog vi också det lugnt hela dagen. Hyzz vaknade tidigt sen somnade han om under morgonen. Vi åkte hemifrån vid halv fem tiden för att möta upp Elisa på Årstafältet för en liten promenad. Vi gick till en gräsplätt sen satt vi där, hundarna sprang runt som de ville och Hyzz upptäckte gräset, Zews håriga svans och lekte runt. Elisa testade att träna smått med Olga och sen med Zews. Sen fotade vi mest. Bara en avslappnad kväll på en äng tillsammans. Hur mysigt som helst. Nu har vi lånat en stålbur som Hyzz ska tränas i. Senare ska jag köpa en canvasbur istället till båda hundarna då Olgas är trasig (Zebs gamla).

Hyzz har gått in i buren själv ett par gånger. Står öppen i vardagsrummet :). Kommer bli toppen!

Några bilder.

Mitt lilla gäng! <3

Älskade toka!

Världens bästa rottweiler! <3

Och den lilla dåren!

Bur träning

Presentation


En blogg om rottweilerbruden Olga född 120820 samt vår nya pojke Hyzz, en Australian Kelpie född 140614.

Följ vår vardag och våra äventyr i text och bilder :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards